ON-LINE REZERVACIJA Z DRŽAVNIM BONOM V
APARTMAJIH TOP LINE in ALLURE:

  1. V spodnjem iskalniku izberite datum, kdaj želite bivati pri nas. Navedite število odraslih (+18) in otrok (7 – 18) za obračun turistične takse.

  2. V polje za komentarje navedite skupni znesek državnih bonov, ki jih nameravate unovčiti.

  3. Na strani PLAČILO izberite PLAČILO NA TRR ALI Z DRŽAVNIM TURISTIČNIM BONOM.

  4. Na email boste prejeli potrditev in predračun. Na naš TRR bo potrebno plačati 25% celotne rezervacije da bo rezervacija zagotovljena do dneva prihoda.

  5. Za vsa morebitna vprašanja in želje smo dosegljivi na info@topline.si ali po telefonu na 040 771778.

  6. Natisnite in izpolnite OBRAZEC , s katerim bomo mi unovčili bone. Poleg izjave prosimo tudi za fotokopije osebnih izkaznic oseb, katerih se bone unovčuje.

  7. Na dan prihoda bomo unovčili bone in vrnili preostalo vrednost akontacije na Vaš TRR. Turistično takso bomo črpali iz akontacije.

Pred prihodom v Piran si obvezno natisnite spodnji obrazec in ga izpolnjenega ter podpisanega predajte našemu osebju na dan prihoda:

obrazec za unovčenje

Če želite uveljavljati možnost prenosa bona med družinskimi člani, si prosim naložite spodnjo vlogo in nam jo predatje ob prihodu v apartmaje:

VLOGA ZA PRENOS BONA

Pravna podlaga:

Vlada Republike Slovenije je na dopisni seji dne 08.06.2020 izdala Uredbo o načinu unovčitve bona za izboljšanje gospodarskega položaja na področju potrošnje turizma ter jo objavi v Uradnem listu Republike Slovenije. Bone lahko unovčite do 31.12.2021.

Uredba določa način koriščenja turističnih bonov preko informacijskega sistema Finančne uprave Republike Slovenije.

Upravičenec bon unovči tako, da ob prijavi na dan prihoda pri ponudniku storitve le-tega obvesti, da bo za opravljeno storitev unovčil bon.

Bon bo deljiv in se bo lahko unovčil v večkratnem znesku. Izplačilo bona v denarju ni možno. Bon je prenosljiv med družinskimi člani.

Vir: Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo

Splošni pogoji
Opisi in slike apartmajev