POSTOPEK REZERVACIJE BONA V
APARTMAJIH TOP LINE in ALLURE:

  1. PREVERITE RAZPOLOŽLJIVOST APARTMAJA V ZELENEM ISKALNIKU NA TEJ STRANI, SAJ BOSTE TAKO HITRO VIDELI, ČE JE ŠE ŽELENA ENOTA ŠE RAZPOLOŽLJIVA TER KAKŠNA JE CENA ZA ŽELJEN TERMIN.

  2. ČE JE RAZPOLOŽLJIV, IZPOLNITE SPODNJI VPRAŠALNIK IN NAM NAPIŠITE VSE ŽELJE.

  3. ZA POTRDITEV REZERVACIJE JE POTREBNA AKONTACIJA V VIŠINI 25% CELOTNE REZERVACIJE, SAJ TURISTIČNI BONI NISO UNOVČLJIVI PRED PRIHODOM, MI PA POTREBUJEMO GARANCIJO, DA BOSTE VI RES PRIŠLI.

  4. VSE OSTALO SE BOMO DOGOVORILI PO EMAILU PO PREJEMU VAŠIH ŽELJA.

  5. PRED PRIHODOM V PIRAN OBVEZNO NATISNITE IN IZPOLNITE OBRAZEC S KATERIM BOMO MI LAHKO UNOVČILI TURISTIČNI BON. POLEG OBRAZCA POTREBUJEMO TUDI FOTOKOPIJO OSEBNIH IZKAZNIC ALI POTNIH LISTOV VSEH OSEB, KATERIH BONE SE UNOVČUJE.

  6. NA DAN PRIHODA UNOVČIMO BONE IN VRNEMO PREPLAČANO RAZLIKO MED 25% AKONTACIJO IN UNOVČENIMI BONI V PRIMERU, DA SEŠTEVEK BONOV IN PREDPLAČILA PRESEGA VREDNOST REZERVACIJE.

Booking widget b24_widget_5f6ffa5e6fdd7

Če želite uveljavljati možnost prenosa bona med družinskimi člani, si prosim naložite spodnjo vlogo in nam jo predatje ob prihodu v apartmaje:

obrazev za unovčevanje
VLOGA ZA PRENOS BONA

V spodnji obrazec nam napišite čimveč svojih želja, da bomo lažje razumeli in Vas sprejeli v naših apartmajih:

Vlada Republike Slovenije je na dopisni seji dne 08.06.2020 izdala Uredbo o načinu unovčitve bona za izboljšanje gospodarskega položaja na področju potrošnje turizma ter jo objavi v Uradnem listu Republike Slovenije.

BONI SO UNOVČLJIVO OD 19.06.2020 DO 31.12.2020.

Uredba določa način koriščenja turističnih bonov preko informacijskega sistema Finančne uprave Republike Slovenije, povračilo sredstev preko informacijskega sistema FURS ter način vodenja in upravljanja evidence bonov. Bon bo vpisan kot dobroimetje v korist upravičenca v informacijskem sistemu FURS (eDavki).

Upravičenec bon unovči tako, da ob prijavi na dan prihoda pri ponudniku storitve le-tega obvesti, da bo za opravljeno storitev unovčil bon. Ponudnik nato v informacijski sistem FURS vnese podatke o upravičencu, na podlagi katerih FURS v informacijskem sistemu označi unovčenje bona pri upravičencu (zmanjša njegovo dobroimetje) ter vrednost bona v znesku opravljene storitve izplača ponudniku storitev v rokih in na način, ki so določeni v omenjeni uredbi.

Bon bo deljiv in se bo lahko unovčil v večkratnem znesku. Izplačilo bona v denarju ni možno. Bon je prenosljiv med družinskimi člani.

Vir: Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo

Splošni pogoji
Opisi in slike apartmajev